INTREPRINDEREA NOASTRA ESTE AVIZATA DE CATRE AUTORITATEA NATIONALA SANITARA VETERINARA SI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR SUCEAVA Nr.5720 din 02.09.2011

Administrator : PLACINTA ALEXANDRACHE ANA-MARIA

Carnea de prepelita

Carnea de prepelita este una dintre cele mai fine si apreciate in gastronomie, continutul scazut in grasimi si colesterol caracteristic facand din aceasta o alternativa dietetica si curativa pentru cei suferinzi (obezitate, colesterol marit, diabet, regim alimentar de curatare).

Continut nutritiv la carnea de prepelita (100g):
 
- calorii: 134 (561kJ) astfel 92.9 calorii, adica 389kJ, din proteine; 40.9 calorii din grasimi, 0.2 calorii din carbohidrati;
- carbohidrati: 0 g;
- proteine si aminoacizi: 21.8 g;
- grasimi: 4.5 g;
- vitamine: A(57.0 IU), C (7.2 mg), Thiamin (0.3 mg), Riboflavin (0.3 mg), Niacin (8.2 mg), B6 (0.5 mg);
- minerale: Calciu (13 mg), Fier (4.5 mg), Magneziu (25 mg), Fosfor (307 mg), Potasiu (237 mg), Sodiu (51 mg);